καλα ταξιδια και ειδικα αυτη την εποχη να γνωρισουμε την Πατριδα μας *

online διαδρομες, ταξιδια, περιηγησεις, οδοιπορικα απο τα αρχαια χρονια μεχρι τις μερες μας...με περιηγητη τον Πάνο Σ. Αϊβαλή
Η Φωτό Μου
......................................γυρίζουμε και γνωρίζουμε την πανέμορφη Ελλάδα για να μένουν και τα ευρώ στη Ελλάδα ...
...........................................................Ενθετο περιοδικό της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" *
email επικοινωνιας: kepeme@gmail.com

~~

~~
....με βάρκα την ελπίδα για μακρινά ταξίδια

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Η Ενωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της

1959-1999 50 χρόνια ΕΔΣΤΕ
Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Δημοσιογράφος – ΕΔΣΤΕ
Εικαστικός συντάκτηςΕνωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων
Τουρισμού Ελλάδος
Αssociation Ηelenique des Journalistes
et Ecrivains du Turisme

Στις 3 Μαρτίου 2011 στο ξενοδοχείο Αμαλία της Αθήνας γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της η ΕΔΣΤΕ – FIJET. Παρευρέθησαν παλαιοί και νέοι δημοσιογράφοι, συγγραφείς, εκδότες και έγιναν ομιλίες από τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημήτριο Λούκα τον Αντιπρόεδρο Δημήτριο Χάλαρη και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου Πάνου Αϊβαλή.
Σε διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από την ΕΔΣΤΕ για τα 50 χρόνια της το 2009 με θέμα "Δημοσιογραφία – Παράδοση – Πολιτισμός" εδόθησαν τα εξής βραβεία:
1ου Βραβείο Μήτσιος Κωνσταντίνος Δημοσιογράφος
Αος Έπαινος Μπερτσιάτου Ελένη Συγγραφέας. (φωτό πάνω)
Ο Πρόεδρος της ΕΔΣΤΕ Δημήτριος Λούκας ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του Δ.Σ. ώστε να εκπροσωπώ την ΕΔΣΤΕ στην Θεσσαλονίκη, και τιμής ένεκεν μου απονεμήθει Τιμητικό Δίπλωμα και Μετάλλιο των 50 χρόνων της ΕΔΣΤΕ.Ο Δημήτριος Λούκας καθηγητής Πολιτειολόγος – Κοινωνιολόγος – Οικονομολόγος – Λογοτέχνης εκλεγμένος από το 1996 έως και σήμερα Πρόεδρος ΕΔΣΤΕ είναι καταλυτική προσωπικότητα για την πορεία της Ένωσης σήμερα. Πιστεύω ότι ανήκει στα άτομα υψηλών προδιαγραφών για την περίσταση και όχι μόνον. Του πρέπει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επίσης βραβεύθηκε τιμής ένεκεν για το συνολικό του έργο ο Πάνος Αϊβαλής καταξιωμένος Δημοσιογράφος όπως και η εφημερίδα που εκδίδει για 23 χρόνια «Αρκαδικό Βήμα» ανά τον κόσμο με Μετάλλιο και Τιμητικό Δίπλωμα για τα 50 χρόνια της ΕΔΣΤΕ.


Η γιορτή των 50 χρόνων της ΕΔΣΤΕ ήταν ο απολογισμός της αυτοδιάθεσης του πνεύματος όλων αυτών των ανθρώπων που εγκλώβισαν με την δουλειά τους τον ελληνικό πολιτισμό και τουρισμό σε όλες τις εκφάνσεις τους.
Άξιοι άνθρωποι που φέρουν την τιμή να φυλάττουν πνευματικές θερμοπύλες σε χαλεπούς καιρούς.
Συγχαρητήρια σε όλους


Δεν υπάρχουν σχόλια: