καλα ταξιδια και ειδικα αυτη την εποχη να γνωρισουμε την Πατριδα μας *

online διαδρομες, ταξιδια, περιηγησεις, οδοιπορικα απο τα αρχαια χρονια μεχρι τις μερες μας...με περιηγητη τον Πάνο Σ. Αϊβαλή
Η Φωτό Μου
......................................γυρίζουμε και γνωρίζουμε την πανέμορφη Ελλάδα για να μένουν και τα ευρώ στη Ελλάδα ...
...........................................................Ενθετο περιοδικό της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" *
email επικοινωνιας: kepeme@gmail.com

~~

~~
....με βάρκα την ελπίδα για μακρινά ταξίδια

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Κύπρος: Στόχος η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού


Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

Ανάλογη στρατηγική του "Μένουμε Ελλάδα", υιοθετεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) για την Κύπρο , δίνοντας ειδικές τιμές στου Κύπριους που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν μέσα στη χώρα.
Με πρόσφατη ανακοίνωση του ο ΣΤΕΚ προτείνει ξεκούραση και απαλλαγή από τη ρουτίνα και τη καθημερινότητα με εξαιρετικές τιμές και πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
Έτσι τον φετινό χειμώνα ισχύουν ειδικές τιμές στους εσωτερικούς τουρίστες της Κύπρου αφού τα μέλη του Συνδέσμου που αποτελούνται μόνο από ποιοτικές μονάδες πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων καθώς και τουριστικά χωριά Α’ κατηγορίας, παραχωρούν ειδικές τιμές προς την εγχώρια αγορά για την περίοδο Οκτωβρίου 2008 – Μαρτίου 2009.
Τα Ξενοδοχεία-Μέλη έχουν λάβει βραβεία, διακρίσεις και πιστοποιήσεις από Οργανισμούς ή Φορείς της Κύπρου και του εξωτερικού.
Επιπλέον της θερμής κυπριακής φιλοξενίας που προσφέρουν τα Μέλη του Συνδέσμου, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως spa, μασάζ, τζακούζι, σύγχρονα γυμναστήρια, ψυχαγωγικά προγράμματα και άριστη διεθνή και κυπριακή κουζίνα.
Θοδωρής Κουμέλης -

Δεν υπάρχουν σχόλια: